Zorgvisie

Psychologiepraktijk Moons is een laagdrempelige een-vrouws praktijk. Ik bied multi-disciplinaire zorg door samenwerking met andere disciplines zoals o.a. huisarts, (Psychosomatische) fysiotherapeut, ambulant begeleiders, vaktherapeuten en psychiater. Ik vind een goede samenwerking met andere vrijgevestigde collega’s in de buurt en POH’ers erg belangrijk.

Evidence based behandelen, GGZ richtlijnen en samen tot een goed behandelplan komen zijn leiding gevend waarbij ik u als persoon altijd centraal stel en maatwerk lever. We kiezen samen die behandelmethoden die voor u het meest passend zijn.

Het doel van de behandeling is het verminderen van de klachten en/of het vergroten van het inzicht in uzelf met de door u ontwikkelde patronen. Omdat patronen hardnekkig zijn én omdat we, in de meeste gevallen, in de BGGZ maar 5 tot 13 sessies hebben ga ik met u op zoek naar het vinden van de ‘juiste afslag’ zodat u daarna weet -met hart en ziel- hoe op het juiste spoor te blijven en als u het spoor kwijt bent hoe de juiste afslag weer te vinden. Dit vraagt van u lef, inzet, doorzettings-vermogen en bewuste oefening buiten de sessies.

Vanwege onze vrijgevestigde setting heb ik regelmatig intervisie en supervisie om scherp te blijven tijdens de behandeling en om blinde vlekken te voorkomen.

Ik behandel het liefst in direct contact, maar beeldbellen via een beveiligde verbinding is ook mogelijk. Daar waar e-health de behandeling kan ondersteunen wordt dit ingezet, we maken gebruik van goedgekeurde en beveiligde verbindingen.